Onze showroom is geopend Van 17 juni t/m 15 november 2019. Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Afwijkende tijden, bijvoorbeeld ’s avonds, zijn op afspraak vanzelfsprekend mogelijk.

*Drukfouten/prijswijzigingen/uitverkocht voorbehouden. Minimale ordergrootte € 1.500,00 excl. B.T.W. of 25 pakketten per soort. Franco huislevering vanaf € 750,00 excl. B.T.W. op 1 adres in Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
EEN FEESTELIJK KERSTRECEPT
SCHWARZWALDER KIRSCH MET KOFFIE

Door een combinatie van chocolade, kersen, koffie en room smaakt dit dessert naar Schwarzwalder kirschtorte.

INGREDIËNTEN
  • 1 plak chocoladecake in stukjes

  • 30 milliliter chocoladesiroop

  • 30 milliliter stijfgeslagen slagroom

  • 180 milliliter koude espresso

  • Amarena’s (zure kersen) uit de pot 

  • eetlepel sap van de amarenakersen

Bereiding

 

ZO MAAK JE EEN HEERLIJK DESSERT:

  • Meng de chocoladesiroop en het amarenasap in een glas.

  • Schep om en om de kersen, wat stukjes cake en een lepel slagroom in het glas.

  • Schenk de koude koffie erover. ❄ Schep voorzichtig de laatste slagroom erop.

  • Garneer met chocoladevlokken op de slagroom.

 

 

Bron: Boekje Koffie & Co ARBU 858, Books Unlimited