Onze showroom is geopend Van 17 juni t/m 15 november 2019. Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Afwijkende tijden, bijvoorbeeld ’s avonds, zijn op afspraak vanzelfsprekend mogelijk.

*Drukfouten/prijswijzigingen/uitverkocht voorbehouden. Minimale ordergrootte € 1.500,00 excl. B.T.W. of 25 pakketten per soort. Franco huislevering vanaf € 750,00 excl. B.T.W. op 1 adres in Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
GOEDE DOELEN / MVO

Voor hen die “duurzaam ondernemen” ook naar hun eindejaarsgeschenk willen vertalen hebben wij een brede selectie eerlijk geproduceerde producten. Artikelen die met respect voor mens en natuur zijn gemaakt. Denkt u hierbij aan biologische artikelen en producten, die zijn gemaakt volgens de normen van Fairtrade. Daarnaast hebben wij artikelen, zowel food als non-food, waarmee u uw bijdrage kunt leveren aan een Goed Doel.

Ons milieubeleid voorziet in het verminderen van de belasting van het milieu door onze eigen organisatie en daardoor het positief beïnvloeden van onze klanten en leveranciers. Dit uit zich o.a. in het toepassen van milieuvriendelijke productieprocessen, energiebesparing, vermindering van het aantal transportkilometers, inkopen van verantwoord papier en het beperken -  en milieuvriendelijk verwerken van afvalstromen. Wij stellen hoge eisen aan (de producten van) onze leveranciers en ontwikkelen milieuvriendelijke alternatieve applicaties en concepten voor onze klanten.

In het kader van MVO steunt Berkhout Relatiegeschenken BV van harte de Voedselbank en Stichting Maha Mata Nederland.