MVO & GOEDE DOELEN 

PLANT EEN BOOM

 

Nieuw dit jaar is de "Natural" lijn, waarmee je "Trees for All" kunt steunen. Stel zelf een pakket samen met minimaal 5 artikelen uit de "Natural" lijn. Daarmee steun je dit mooie doel en doe je iets terug voor de natuur!

Met 25 pakketten wordt er al een boom geplant en compenseer je CO2.

 

Trees for All werkt met het 1-2-tree principe en er wordt voor elke boom in Nederland ook een boom geplant in Costa Rica.

Het moet niet lastig zijn om 5 artikelen in je pakket te verwerken, want deze lijn bestaat uit  21 artikelen. Kijk ook eens naar pakket "NATURE".

FAIRTRADE ORIGINAL

Voor hen die “duurzaam ondernemen” ook naar hun eindejaarsgeschenk willen vertalen hebben wij een brede selectie Fairtrade artikelen. Fairtrade original is een merk met een missie.

Fairtrade maakt eerlijk eten en drinken mogelijk door het ontwikkelen van lokale handelsketens, zo krijgen de boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun product. De Fairtrade artikelen zijn mooi te combineren met de nieuwe Oriëntal food lijn.

Kijk ook eens naar ons pakket "WERELDSMAKEN"

MILIEU & GOEDE DOELEN

Ons milieubeleid voorziet in het verminderen van belasting van het milieu door onze eigen organisatie en daardoor het positief beïnvloeden van klanten en leveranciers.

Dit uit zich o.a. door toepassen van milieuvriendelijke productieprocessen, energiebesparing, vermindering van transportkilometers, inkopen van verantwoord papier en beperken en milieuvriendelijk verwerken van afvalstromen. Wij stellen hoge eisen aan (de producten van) onze leveranciers en ontwikkelen milieuvriendelijke alternatieve applicaties en concepten voor onze klanten.

In het kader van MVO steunt Berkhout Relatiegeschenken BV

van harte de Voedselbank & Stichting Maha Mata Nederland.

MVO Banner Natural voor in de voet.jpg
background-2706906.jpg
berhout-logo-rood.png