Meer informatie? 0180-417478

Delen

Bedrijf & Team

In 1990 werd de basis gelegd voor Berkhout Relatiegeschenken B.V.  Wat toen nog een kleine tak van het bedrijf was, is nu al jarenlang een zelfstandige pijler. Wij zijn een leverancier van themapakketten en eindejaars- geschenken. Eén van formaat die niet meer uit de hedendaagse markt is weg te denken.
Dankzij de jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare - en flexibele partner. De logistiek in al zijn facetten, ook voor zeer grote aantallen, vormt voor ons geen enkel probleem. Bijzondere wensen? Wij denken graag met je mee!

In 1990 werd het eerste hoofdstuk in het boek van Berkhout geschreven. Per 1 april 2021 voegen wij daar een nieuw hoofdstuk aan toe, een intensieve samenwerking met het bedrijf Cadeau Architecten B.V. Een samenwerking onder het motto "Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder". 
Het aangaan van deze intensieve samenwerking heeft ertoe geleid dat wij onze showroom en kantoor in Barendrecht hebben opgezegd en intrekken bij Cadeau Architecten die met de showroom gevestigd zijn in Papendrecht.

Wat kunnen wij bieden?

Een groot assortiment food en non food uit binnen- en buitenland, Gemotiveerde medewerkers die je met raad en daad ter zijde staan, een schat aan ervaring, scherpe inkoop, logistiek in eigen beheer, een ruime, overzichtelijke showroom en last but not least: prima after-sales service!   

Het bovenstaande staat garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en, vanzelfsprekend, een goede service. Wellicht is er interesse voor een showroombezoek?

Ruime keuze

Goede prijs/kwaliteit

De beste service

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

0180 - 417 478
eindejaars@berkhout.nl
www.berkhout.nl