Meer informatie? 0180-417478

Delen

Drukwerk & Verpakkingen

Wij regelen ook alles op het gebied van drukwerk

Drukwerk & Verpakkingen

Wij kunnen veel betekenen op het gebied van drukwerk en verpakkingen . Zo kunnen wij  flyers en visitekaartjes voor u verzorgen, maar ook producten zoals kaarten met een preef of offertemappen. 

Tevens kunnen wij u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van uw huisstijl, bedrijfslogo en reclame uiting.

Drukwerk

Wij verzorgen alles op gebied van drukwerk, zoals visitekaartjes, wenskaarten en flyers maar ook drukwerk zoals notitieboeken, offertemappen, kalenders en brochures. Met ons grafisch team helpen wij u graag met het opmaken en ontwikkelen van een artwork voor het drukwerk.

Verpakkingen

Om een geschenk helemaal af te maken kunnen wij een gepersonaliseerde verpakking maken. Hierdoor kunt u  het verschil maken met uw geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een verpakkingen met een leuke print, maatwerk verpakking, cadeaupapier met uw bedrijfslogo of een gepersonaliseerde sleeve.

Specials

Naast drukwerk en verpakkingen verzorgen wij ook drukwerk in grootformaat. Nagenoeg al het drukwerk kunnen wij voorzien met uw bedrijfslogo of ontwerp. Bij drukwerk in grootformaat kunt u denken aan een spandoek, vlag, outdoor bord, beurswand en raambelettering.

Voor speciaal drukwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres. Denk aan drukwerk zoals feestartikelen, kookboeken en bouw-en kleurplaten.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

0180 - 417 478
eindejaars@berkhout.nl
www.berkhout.nl