Meer informatie? 0180-417478

Delen

Kunstgeschenken

Kunst op maat voor het bedrijfsleven

Art & Design

Wij onderscheiden ons door voor het bedrijfsleven kunstgeschenken te ontwerpen en te vervaardigen. Diversen kunstgeschenken, die speciaal voor u worden gemaakt, zijn geschikt als uniek geschenk om weg te geven tijdens verschillende gelegenheden.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, daar geloven wij in! Samen met onze kunstenaars en designers werken wij samen om uniek geschenken te ontwikkelen voor het bedrijfsleven.

We vertellen u graag tijdens een persoonlijk meer over de mogelijkheden en de verschillende materialen. Zo kunt u de verschillende mogelijkheden en materialen ook zien en ervaren.

Awards

Een award is een tastbare herinnering die gegeven kan worden na het leveren van een prestatie of deelnemen aan een bijzonder event. De unieke awards kunnen gemaakt worden in nagenoeg alle materialen en zijn al van één stuk te verkrijgen. Naast maatwerk awards heeft u ook de keuze uit één van de awards uit ons ruime assortiment. Deze awards kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo en  op korte termijn leveren.

Sculpturen

Wilt u een echte blikvanger in uw bedrijfspand of kantoor? Dan is een sculptuur een zeer geschikt item. Daarnaast is een sculptuur ook zeer geschikt om cadeau te doen tijdens een bijzonder moment, bijvoorveeld een bedrijfsopening of jubileum. 

Glaskunst

Glaskunst is een klassiek relatiegeschenk waar een exclusief object van gemaakt kan worden. Glaskunt kan ook goed gecombineerd worden met sculpturen, bijv. een sculptuur als voet met daarop een glazen schaal.

Fotogeschenk

Met een fotogeschenk kunt u uw relatie of klant persoonlijk bedanken of feliciteren. Een fotogeschenk kan volledig naar wens gemaakt worden en is daardoor een uniek en prechtig geschenk. In samenwerking met  kunstenaars kunnen wij van uw foto een geschenk maken in verschillende kuststijlen, namelijk; Pop-Art, Aquarellen, Karikaturen, Olieverfschilderijen, Potloodtekeningen en vele andere kunststijlen. 

3D Printen

3D printen biedt de mogelijkheid om in een kleinere oplage of zelf een enkel stuk uw eigen object, sculptuur of award te maken. We hebben enkel en alleen een 3D tekening nodig. Voor een chique uitstraling kunnen we het 3D kunstwerk metalliseren of in uw huisstijl kleuren spuiten. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, het 3D kunstwerp op een sokkel of voet plaatsen. 

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

0180 - 417 478
eindejaars@berkhout.nl
www.berkhout.nl