Meer informatie? 0180-417478

Delen

Promotionele artikelen

Laat uw klant of relatie terug denken aan het contact moment door middel van een promotie artikel met uw bedrijfslogo. Op deze manier kunt u steeds uw bedrijf bij hen onder de aandacht brengen. Wij hebben een zeer ruim assortiment in promotionele artikelen en gaan graag met u de zoektocht aan om het passende artikel bij uw bedrijf te vinden. Neem contact met ons op om de zoektocht te starten.

6-in-1 Antimicrobiële kabel

De Multi-oplaadkabel gemaakt van ABS en PVC-vrij TPE die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën, is nieuw in ons assortiment. Het geeft permanente bescherming, omdat de Biomaster niet OP het product zit maar er IN. Om elk apparaat op de markt vanaf elke stroombron op te kunnen laden, beschikt de kabel over een type C- en USB A-ingang en Type C en dubbelzijdige IOS / Android-stekker.

Uw bedrijfslogo, beeldmerk of slogan, al dan niet in de huisstijl kleuren, kunnen nagenoeg op alle promotionele artikelen worden voorzien. Promotionele artikelen zijn. Ook leuk om mee te sturen bij een persoonlijke mailing.

No touch sleutelhanger

Open deuren, druk op knoppen van liften, verkeerslichten, geldautomaten zonder ze aan te raken met de No touch ABS-sleutelhanger. De verspreiding van ziektekiemen kunnen gemakkelijk worden voorkomen.

Voor elke gelegenheid en budget hebben wij een geschikt promotieartikel in ons assortiment. Graag denken wij met u mee voor een promotieartikel, passend bij u ideeën en wensen. 

Ideeënboek

Een ruime selectie uit ons assortiment in relatiegeschenken treft u aan in ons ideeënboek.

Nieuwsgierig naar het assortiment? Neem een kijkje in ons ideeënboek.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

0180 - 417 478
eindejaars@berkhout.nl
www.berkhout.nl