POSITIEVE AANDACHT MOTIVEERT 

Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers die regelmatig een compliment krijgen, beter presteren en meer gemotiveerd zijn. (Bron: AD)

Veel mensen werken thuis of worden in beslag genomen door andere zaken dan alleen het werk. Daardoor kan het zijn dat men minder contact heeft met collega`s of medewerkers en er toch wat “afstand” ontstaat. Het is nu dus nóg belangrijker om naar elkaar waardering uit te spreken, waar men zich ook bevindt. Het mooiste compliment dat je kunt geven is: AANDACHT. Erkenning en waardering zijn basisbehoeften van de mens. Hoe leuk is het om dit met een bedankje, zeker met kerst, nog eens extra te laten blijken? Bijvoorbeeld met een verrassend kerstpakket of met ons keuzeconcept

123-kado, waarmee je thuis, online, kunt kiezen.

 

Men is van ons gewend om elk jaar een prachtige brochure te ontvangen. Omdat de tijd dit vraagt pakken wij het dit jaar anders aan: Wij hebben deze spiksplinternieuwe website  gemaakt met veel informatie en die duidelijk de sfeer en kwaliteit laat zien waar wij voor staan. Bekijk een greep uit het nieuwe assortiment* en laat je verrassen!

* In onze showroom is het hele assortiment te zien.

background-2706906.jpg
berhout-logo-rood.png