REFERENTIES 

Judith Verhoeven Office manager - Service Bureau voor Ouderen
 

Beste Wim en Karin,

In 2005 hadden wij nog nooit van Berkhout Relatiegeschenken B.V. gehoord. Jullie waren

toentertijd drukdoende om jullie – net overgenomen - bedrijf nog beter op de kaart te

zetten. Volgens mij was het 2008 dat jullie ons hebben benaderd. Reden hiervoor was

dat vrijwilligers van het SBO jarenlang Tafeltje Dekje voor Karin haar ouders verzorgden. Hierdoor wilden jullie graag iets terug doen voor onze organisatie.

Als dank voor de goede zorgen boden jullie ons, mits we klant werden van jullie, extra korting aan op de kerstpakketten. Inmiddels runnen jullie een florerend bedrijf en zijn wij ruim 10 jaar klant bij jullie. En ja, nog steeds zijn we enorm tevreden. Meestal komen mijn directeur, Janneke Postma en ik ergens in juli/augustus langs om een mooi kerstpakket samen te stellen voor onze vrijwilligers. Het assortiment is zeer uitgebreid, dus keuze genoeg. Wij ervaren jullie en jullie team als deskundig, sociaal en behulpzaam. Als er zich problemen voordoen, zetten jullie alle zeilen bij om dit zo snel mogelijk op te lossen. Kortom wij dragen jullie een warm hart toe en vinden het altijd een feestje bij jullie. Bedankt voor de jarenlange prettige samenwerking en dat er nog vele jaren zullen volgen.

Astrid Valk (l) & Nancy Vroombout (r)(BUVA)
Al meer dan 10 jaar verzorgen wij het kerstgeschenk voor alle BUVA-medewerkers.
De laatste jaren doen wij dat samen met Linda Scheppink. Dankzij de uitgebreide collectie in de showroom én de deskundige adviezen van Linda lukt het elk jaar weer om een mooi pakket samen te stellen. Wij zijn blij met Berkhout!

Yvonne Kersten IMS Nederland BV
Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst de kerstpakketten mocht regelen, was het

best lastig uit de grote stapel brochures een leuk adres te selecteren. Het aanbod is

overweldigend en er komt veel van hetzelfde voorbij. Daarom viel Berkhout meteen op: ze maken het onderscheid met nét iets andere items in het assortiment.


Onze eerste afspraak verliep zo leuk, dat de keuze snel gemaakt was. We hebben al vaker bij Berkhout besteld en alles verloopt steeds vlekkeloos. De pakketten ien er prachtig uit en worden stipt op tijd geleverd. Het is iedere keer weer een feestje om samen met Karin iets moois uit te zoeken in de prachtige showroom.  

Ik kijk nu al uit naar onze afspraak voor het pakket van dit jaar!

A. Grootenboer  - hoofd inkoop

Al een reeks van jaren heeft Berkhout ons als Curamare en SMC (Spijkenisse Medisch Centrum) op fantastische wijze begeleid en voorzien van een kerstgeschenk! Wij zijn destijds overgestapt van een traditioneel kerstpakket naar het keuzekado- concept via internet. Nog nooit hadden wij van onze medewerkers zoveel complimenten gekregen als nu. Dit jaar heeft CuraMare (inclusief SMC) een aanbesteding uitgeschreven maar ook voor de jaren 2019- 2021 gaan we het weer doen met Berkhout. Onze Raad van Bestuur was binnen 5 minuten akkoord met ons voorstel!
Het integreren van (verse) streekproducten in het assortiment is voor ons ook een bijzondere toevoeging aan de mogelijkheden! Gewoon fantastisch!!”

Herman Groenewegen, Business Talen Rotterdam BV
Al jaren lang bestel ik altijd mijn kerstpakketten voor de docenten die bij Business
Talen Rotterdam BV werken bij Berkhout. Hoe dat precies is ontstaan, weet ik niet meer, maar ik ben iemand die voor een langetermijnrelatie gaat. Als een leverancier mij goed bevalt, dan blijf ik deze jarenlang trouw en ga ik niet op zoek naar een ander. Bovendien zijn de kerstpakketten van Berkhout ieder jaar weer verrassend en hebben zij voor elk budget een mooi pakket, dus is er geen noodzaak om brochures van allerlei andere aanbieders door te nemen. Ook het samenstellen van een pakket gaat heel soepel: als ik iets leuks zie in een ander pakket, hoef ik dat maar aan te geven bij Berkhout en zij nemen het op in het gekozen pakket. Zo kan ik de pakketten een persoonlijke touch geven. Ook belangrijk: de bezorgers van Berkhout zijn uiterst aimabel en leveren elk jaar de zware dozen zonder kreunen en steunen af.

Yvonne Drieduite  Grant Thornton Accountants en Adviseurs
Wij (Grant Thornton Accountants en Adviseurs) bestellen inmiddels al een aantal jaren bij

 Berkhout Relatiegeschenken de kerstpakketten voor onze medewerk(st)ers. Als in de

zomermaanden mijn telefoon gaat en ik Karin Böllermann alleraardigst aan de telefoon krijg,

moet ik wel altijd even zuchten. En inmiddels weet Karin waarom, ik ben namelijk niet in

staat om mijzelf in de zomermaanden geestelijk te verplaatsen in de kerstmaand.

Gelukkig zijn ze bij Berkhout heel flexibel en zolang ik er rekening mee hou dat het kan gebeuren dat bepaalde artikelen niet leverbaar (meer) zijn, mag ik langskomen op het moment dat ik wel zin heb in de kerstmaand. Meestal is dat in oktober het geval.

Voor mij werkt het goed om naar de showroom te gaan en daar een keus te maken uit de uitgestalde artikelen. Dat alles moet een smaakvol pakket vormen met de bedoeling dat het voor iedereen binnen onze organisatie leuk is om te mogen ontvangen. Vervolgens sleep ik alle artikelen die ik in het concept vindt passen naar een tafel en kijk ik samen met Karin of het een evenwichtig geheel vormt. Een passende verpakking wordt erbij gezocht en dan begint de spanning. Meestal moeten er verschillende leveranciers gebeld worden of de uitgezochte artikelen nog leverbaar zijn in een aantal van rond de 500. Karin heeft echter een bijzondere overtuigingskracht, want tot nu toe is het altijd gelukt. Een enkel keertje een iets ander alternatief dan het oorspronkelijk uitgezochte, maar het komt goed. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie glunderen we samen met de andere Berkhout medewerkers nog even na over de altijd weer geslaagde keuze. Onze pakketten worden altijd bezorgd op de door mij aangegeven datum op 9 verschillende adressen. En ook daar hoef ik mij geen zorgen over te maken, dat is altijd prima geregeld. Ook het afleveren op verschillende verdiepingen in grotere panden, het wel/niet direct mee terugnemen van de pallets loopt op rolletjes.


Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aandacht, het perfectionisme en de klantgerichtheid waarmee het proces verloopt. Afspraak is afspraak. Ook onze medewerk(st)ers geven aan het kerstpakket altijd weer  verrassend  origineel  gevuld  te vinden. En daar doen we het natuurlijk voor! Dit jaar kom ik weer!

H. Brugman-Stok

"Wij zijn al jaren vaste klant bij Berkhout Relatiegeschenken en zeer tevreden over de op maat gemaakte pakketten die zij elke keer weer voor ons samen stellen. Berkhout is een partner, die meedenkt met haar klanten en daadwerkelijk ontzorgt."

background-2706906.jpg
berhout-logo-rood.png