Onze showroom is geopend Van 17 juni t/m 15 november 2019. Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Afwijkende tijden, bijvoorbeeld ’s avonds, zijn op afspraak vanzelfsprekend mogelijk.

*Drukfouten/prijswijzigingen/uitverkocht voorbehouden. Minimale ordergrootte € 1.500,00 excl. B.T.W. of 25 pakketten per soort. Franco huislevering vanaf € 750,00 excl. B.T.W. op 1 adres in Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
REFERENTIES

 Judith Verhoeven Office manager

 

Beste Wim en Karin,


In 2005 hadden wij nog nooit van Berkhout Relatiegeschenken B.V. gehoord. Jullie waren toentertijd drukdoende om jullie – net overgenomen - bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Volgens mij was het 2008 dat jullie ons hebben benaderd. Reden hiervoor was dat vrijwilligers van het SBO jarenlang Tafeltje Dekje voor Karin haar ouders verzorgden. Hierdoor wilden jullie graag iets terug doen voor onze organisatie. Als dank voor de goede zorgen boden jullie ons, mits we klant werden van jullie, extra korting aan op de kerstpakketten.

Inmiddels runnen jullie een florerend bedrijf en zijn wij ruim 10 jaar klant bij jullie. En ja, nog steeds zijn we enorm tevreden. Meestal komen mijn directeur, Janneke Postma en ik ergens in juli/augustus langs om een mooi kerstpakket samen te stellen voor onze vrijwilligers. Het assortiment is zeer uitgebreid, dus keuze genoeg. Wij ervaren jullie en jullie team als deskundig, sociaal en behulpzaam. Als er zich problemen voordoen, zetten jullie alle zeilen bij om dit zo snel mogelijk op te lossen. Kortom wij dragen jullie een warm hart toe en vinden het altijd een feestje bij jullie.


Bedankt voor de jarenlange prettige samenwerking en dat er nog vele jaren zullen volgen.


Met vriendelijke groet, Service Bureau Ouderen

 Astrid Valk (l) & Nancy Vroombout (r)(BUVA)

 

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij het kerstgeschenk voor alle BUVA-medewerkers. De laatste jaren doen wij dat samen met Linda Scheppink. Dankzij de uitgebreide collectie in de showroom én de deskundige adviezen van Linda lukt het elk jaar weer om een mooi pakket samen te stellen. Wij zijn blij met Berkhout!

Herman Groenewegen, Business Talen Rotterdam BV www.businesstalen.nl

 

Al jaren lang bestel ik altijd mijn kerstpakketten voor de docenten die bij Business Talen Rotterdam BV werken bij Berkhout. Hoe dat precies is ontstaan, weet ik niet meer, maar ik ben iemand die voor een langetermijnrelatie gaat. Als een leverancier mij goed bevalt, dan blijf ik deze jarenlang trouw en ga ik niet op zoek naar een ander. Bovendien zijn de kerstpakketten van Berkhout ieder jaar weer verrassend en hebben zij voor elk budget een mooi pakket, dus is er geen noodzaak om

brochures van allerlei andere aanbieders door te nemen. Ook het samenstellen van een pakket gaat heel soepel: als ik iets leuks zie in een ander pakket, hoef ik dat maar aan te geven bij Berkhout en zij nemen het op in het gekozen pakket. Zo kan ik de pakketten een persoonlijke touch geven. Ook belangrijk: de bezorgers van Berkhout zijn uiterst aimabel en leveren elk jaar de zware dozen zonder kreunen en steunen af.

Yvonne Kersten IMS Nederland BV

 

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst de kerstpakketten mocht regelen, was het best lastig uit de grote stapel brochures een leuk adres te selecteren. Het aanbod is overweldigend en er komt veel van hetzelfde voorbij. Daarom viel Berkhout meteen op:  ze maken het onderscheid met nét iets andere items in het assortiment.

Onze eerste afspraak verliep zo leuk, dat de keuze snel gemaakt was. We hebben inmiddels vaker bij Berkhout besteld en alles verloopt steeds vlekkeloos. De pakketten zien er prachtig uit en worden stipt op tijd geleverd. Het is iedere keer weer een feestje om samen met Karin iets moois uit te zoeken in de prachtige showroom.  Ik kijk nu al uit naar onze afspraak voor het pakket van dit jaar!

Robert Rijsdijk Máximacollege in Ridderkerk

Mijn naam is Robert Rijsdijk en ik ben werkzaam voor het Máximacollege in Ridderkerk. Dit is een school voor leerlingen die makkelijker leren in de praktijd dan uit boeken. Voor onze kerstpakketten waren wij op zoek naar een partner die ons kon voorzien van een mooi pakket dat past bij onze medewerkers. Tijdens een mooie rondleiding in de showroom werden onze wensen goed vervuld en er is persoonlijke aandacht om het pakket echt op maat te maken. Zo kwam er binnen de kortste keren een prachtig pakket uit dat aan al onze wensen voldeed én…binnen het budget!

Waarom wij kiezen voor Berkhout? Een kerstpakket uitzoeken, je planning erop aanpassen, inventariseren hoeveel je er nodig hebt en ook nog een leuk pakket aan je medewerkers schenken. Dat klinkt als een enorme taak, maar door het meedenken van Berkhout zijn deze stappen in 1 bezoek gerealiseerd.

Het Máximacollege en Berkhout.
In 2016 zijn wij echter ook op een andere manier gaan samenwerken. Berkhout geeft onze leerlingen de kans om werkervaring op te doen tijdens de inpak en logistieke fase (november en december). Hier leren onze leerlingen plannen, organiseren en samenwerken. Een geweldige kans!

 

Slotwoord:
Met Berkhout heb je een persoonlijk gevoel, een vast contactpersoon en maatwerk. Wij hebben na het bezorgen van alle kerstpakketten heel veel leuke en positieve reacties ontvangen van zowel collega’s als partners van collega’s, daar doe je het toch voor?!

Renée Bakker Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Dat is het eerste woord dat me te binnen schiet als ik denk aan de firma Berkhout. Je voelt je zowel als klant als persoonlijk heel welkom. Bevolkingsonderzoek Zuid-West is al meer dan 15 jaar trouwe klant bij Berkhout. De ervaringen waren altijd al goed, maar sinds het moment dat Wim en Karin Böllermann 10 jaar geleden Berkhout overnamen, zijn ze in één woord uitstekend. Wim, Karin en hun team blinken uit in professionaliteit en persoonlijke aandacht. Al die jaren bestelden we kerstpakketten en de laatste twee jaar het 123-kado.

Het ritueel rond de kerstpakketten is altijd hetzelfde. Eerst ontvangen we in het voorjaar het van folder tot glossy uitgegroeide blad met een keur aan door Berkhout samengestelde pakketten. Dat is altijd verlekkerd bladeren en ideeën opdoen. Aan het eind van de zomer volgt een bezoek aan de showroom;een ontzettend leuk, gezellig en toch ook spannend uitje. Je voelt je erg verantwoordelijk voor het zelf samenstellen van een kerstpakket.

 

Hoe kies je voor elk wat wils? We houden ieder jaar een ander thema en andere kleur aan, een blijvend cadeau en zoveel mogelijk

kwaliteitsproducten. En kwaliteit wordt er geleverd! Alles is mogelijk bij het bezoek. We lopen rond, kiezen de producten en leggen ze op een tafel. De gastvrouw die ons ontvangt, denkt actief mee, doet goede suggesties, komt met inventieve oplossingen en weet er uiteindelijk een mooi geheel van te maken met een bijpassende doos. Bij ons is de inhoud van het pakket altijd geheim en tegen de tijd dat het wordt uitgedeeld, is het voor onszelf ook weer een verrassing. Tenminste, als je niet naar de overzichtsfoto van het pakket kijkt die je een dag na je bezoek in je mailbox treft. 

 

De reacties op de kerstpakketten zijn altijd onverminderd enthousiast. En mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan

met de inhoud, dan is de service van Berkhout ook weer top. Hetzelfde geldt voor onze ervaringen met het 123-kado, waarvoor we de afgelopen twee jaar hebben gekozen. Dat is een meerkeuzesysteem, waarbij je met een code op de website zogenaamde klavertjes kunt verzilveren voor een bepaald bedrag. Het aanbod is heel ruim en ook hierop zijn de reacties lovend. De bezoekjes aan de showroom heb ik natuurlijk wel gemist, de afgelopen twee jaar, maar het contact blijft onverminderd goed. Ik hoop stiekem dat de keuze dit jaar weer valt op een oud

en vertrouwd kerstpakket en kan me nu al verheugen op het warme welkom in de prachtige nieuwe showroom in Barendrecht.

Miranda de Fonkert Autobedrijf Jer. de Fonkert, Numansdorp

 

Persoonlijk, Attent, Aandacht & Kwaliteit!

Jaren geleden, inmiddels meer dan 20 jaar (ja, echt), was ik op de kerstattenties die wij altijd gaven uitgekeken. We spraken de familie Berkhout in onze showroom en de link was gelegd Samen met mijn inmiddels overleden schoonvader Jeroen, ging ik bij Berkhout de kerstpakketten inkopen. Dat was toen nog in Rijsoord. Mega grote mand met deksel, tot aan de rand toe gevuld. Nou, ik kan u vertellen dat iedereen hier erg verguld mee was! De jaren die volgden ging ik alleen. Mijn contactpersoon is Linda Scheppink, gedreven en passie voor haar vak. Met haar kan ik lezen en schrijven.

Ze weet wat ik wil, mannen & vrouwen pakketten, producten voor het dagelijks gebruik maar dan met de luxe kerstsfeer, zodat het altijd weer naar meer smaakt.

Tijdens de crisisjaren gingen wij er met de pakketten even tussen uit, maar ieder jaar belde Linda weer even op om te vragen hoe het met ons ging. Dat is de kracht van het bedrijf. Klanten contact. Even die persoonlijke aandacht en het begrip.

 

Vorig jaar kreeg ik voor het eerst een prachtige Glossy als kerstpakketten folder. Glanzend wit met een winters gevoel. Ik zag het direct: wit voor de vrouwen & zwart voor de mannen. ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom. Daar zelf zien, voelen, proeven & ruiken. Samen met Linda de producten passen en meten in de bijpassende doos en kijken wat we wel of niet kunnen gebruiken. Dit alles met als resultaat een heel goed en treffend kerstpakket.

Vernieuwend, verrassend en op maat. Dat is waar Berkhout Relatiegeschenken voor mij voor staat! Dit jaar wordt het een grote verrassing voor  mij, ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe collectie én naar de nieuwe locatie natuurlijk.

 

A. Grootenboer hoofd inkoop

Al een reeks van jaren heeft Berkhout ons als Curamare en SMC (Spijkenisse Medisch Centrum) op fantastische wijze begeleid en voorzien van een kerstgeschenk! Wij zijn destijds overgestapt van een traditioneel kerstpakket naar het keuzekado- concept via internet. Nog nooit hadden wij van onze medewerkers zoveel complimenten gekregen als nu. Dit jaar heeft CuraMare (inclusief SMC) een aanbesteding uitgeschreven maar ook voor de jaren 2019- 2021 gaan we het weer doen met Berkhout. Onze Raad van Bestuur was binnen 5 minuten akkoord met ons voorstel!
Het integreren van (verse) streekproducten in het assortiment is voor ons ook een bijzondere toevoeging aan de mogelijkheden! Gewoon fantastisch!!”

K. van der Bend

 

“Berkhout relatiegeschenken denkt goed met je mee. Voor elk doel en voor elk budget hebben ze wel een oplossing. Bovendien hebben zij elk jaar weer een leuke showroom vol artikelen om een goed gevuld kerstpakket samen te stellen. 

Kortom, wij zijn tevreden!"

H. Brugman-Stok

 

"Wij zijn al jaren vaste klant bij Berkhout Relatiegeschenken en zeer tevreden over de op maat gemaakte pakketten die zij elke keer weer voor ons samen stellen. Berkhout is een partner, die meedenkt met haar klanten en daadwerkelijk ontzorgt."

Yvonne Drieduite  Grant Thornton Accountants en Adviseurs

Wij (Grant Thornton Accountants en Adviseurs) bestellen inmiddels al een aantal jaren bij  Berkhout Relatiegeschenken de kerstpakketten voor onze medewerk(st)ers. Als in de zomermaanden mijn telefoon gaat en ik Karin Böllermann alleraardigst aan de telefoon krijg, moet ik wel altijd even zuchten. En inmiddels weet Karin waarom..... ik ben namelijk niet in staat om mijzelf in de zomermaanden geestelijk te verplaatsen in de kerstmaand. Gelukkig zijn ze bij Berkhout heel flexibel en zolang ik er rekening mee hou dat het kan gebeuren dat bepaalde artikelen niet leverbaar (meer) zijn, mag ik langskomen op het moment dat ik wel zin heb in de kerstmaand. Meestal is dat in oktober het geval.

Voor mij werkt het goed om naar de showroom te gaan en daar een keus te maken uit de uitgestalde artikelen. Dat alles moet een smaakvol pakket vormen met de bedoeling dat het voor iedereen binnen onze organisatie leuk is om te mogen ontvangen. Vervolgens sleep ik alle artikelen die ik in het

concept vindt passen naar een tafel en kijk ik samen met Karin of het een evenwichtig geheel vormt. Een passende verpakking wordt erbij gezocht en dan begint de spanning. Meestal moeten er verschillende leveranciers gebeld worden of de uitgezochte artikelen nog leverbaar zijn in een aantal van rond de 500. Karin heeft echter een bijzondere overtuigingskracht, want tot nu toe is het altijd gelukt. Een enkel keertje een iets ander alternatief dan het oorspronkelijk uitgezochte, maar het komt goed. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie glunderen we samen met de andere Berkhout

medewerkers nog even na over de altijd weer geslaagde keuze. Onze pakketten worden altijd bezorgd op de door mij aangegeven datum op 9 verschillende adressen. En ook daar hoef ik mij geen zorgen over te maken, dat is altijd prima geregeld. Ook het afleveren op verschillende verdiepingen in grotere panden, het wel/niet direct mee terugnemen van de pallets loopt op rolletjes.

Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aandacht, het perfectionisme en de klantgerichtheid waarmee het proces verloopt. Afspraak is afspraak. Ook onze medewerk(st)ers geven aan het kerstpakket altijd weer verrassend origineel gevuld te vinden. En daar doen we het natuurlijk voor! Dit jaar kom ik weer!