Onze showroom is geopend Van 17 juni t/m 15 november 2019. Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Afwijkende tijden, bijvoorbeeld ’s avonds, zijn op afspraak vanzelfsprekend mogelijk.

*Drukfouten/prijswijzigingen/uitverkocht voorbehouden. Minimale ordergrootte € 1.500,00 excl. B.T.W. of 25 pakketten per soort. Franco huislevering vanaf € 750,00 excl. B.T.W. op 1 adres in Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
SPECIALE WENSEN

Wilt u een persoonlijk tintje aan uw pakket geven in de vorm van een kerstkaart, bedrijfslogo of een eigen tekst op een geschenk? Hier zijn vele technieken voor zoals bedrukken, borduren, laseren of graveren.

Hiernaast ziet u een aantal voorbeelden. Tevens kunnen wij (bedrijfs) kleding voor u verzorgen, al dan niet met naam of logo. Voor de sportvereniging of voor uw bedrijfspresentatie, van een eenvoudig T-shirt tot een fraai Helly Hansen jack, u bent bij ons aan het goede adres!
 

En is het pakket of uw cadeau eenmaal uitgezocht, dan komen de volgende stappen om er voor te zorgen dat uw bestelling perfect uitgevoerd wordt en op tijd afgeleverd.

Bijzondere wensen voor het inpakken of afleveren? Wij denken graag met u mee!

Het inpakken en uitleveren wordt in eigen beheer uitgevoerd, daardoor wordt ons werk gekenmerkt door een grote flexibiliteit en punctualiteit op elk onderdeel. Daarmee ontzorgen wij onze klanten zo veel mogelijk.

Klik hier voor ervaringen van klanten.