Onze showroom is geopend Van 17 juni t/m 15 november 2019. Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur

Afwijkende tijden, bijvoorbeeld ’s avonds, zijn op afspraak vanzelfsprekend mogelijk.

*Drukfouten/prijswijzigingen/uitverkocht voorbehouden. Minimale ordergrootte € 1.500,00 excl. B.T.W. of 25 pakketten per soort. Franco huislevering vanaf € 750,00 excl. B.T.W. op 1 adres in Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
STEL ZELF UW PAKKET SAMEN

In onze vernieuwde showroom treft u een veelvoud van de getoonde artikelen aan. Meer dan 3000 stuks, zowel food als non-food. Traditioneel, klassiek of modern en trendy zoals artikelen waarbij een gratis app bij kan worden gedownload. Daarom kunnen wij een bezoek aan onze sfeervolle showroom van harte aanbevelen. Onze prachtige showroom biedt u vele ideeën om in alle rust zelf een pakket samen te stellen.

 

Vanzelfsprekend vindt u in onze showroom een assortiment biologische artikelen, artikelen met het Max Havelaar keurmerk (Fairtrade), FSC certificaat en artikelen waarvan een deel van de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Zonder enige verplichting maken wij graag een offerte op maat. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Een team van ervaren medewerkers staat klaar om u met raad en daad terzijde te staan.